vacatures

Beringe, Breda en Heteren

Van Doren Engineers speelt met 6 vestigingen in binnen- en buitenland een belangrijke rol in de continuÔteit van productieprocessen van industriŽle bedrijven en machinebouwers. We zijn een projectgeoriŽnteerde organisatie met een flexibele, proactieve instelling. Een familiebedrijf met alle relevante disciplines in huis op het gebied van elektrotechniek, industriŽle automatisering en productie-IT.

Van Doren Engineers groeit! Daarmee ook onze vestigingen in Breda, Beringe en Heteren. Wegens deze uitbreiding zijn wij op zoek naar een:

Projectleider IndustriŽle Automatisering

 

Als ervaren projectleider IndustriŽle Automatisering heb je de verantwoordelijkheid over een enthousiast projectteam dat zich bezig houdt met besturingssystemen van proces- en productie installaties. Je beheert ťťn of enkele accounts en draagt zorg voor meerdere projecten. Voor binnen en buitendienstmedewerkers fungeer je als aanspreekpunt voor het oplossen van technische knelpunten en draag je zorg voor het totale proces, van aanvraag tot aan oplevering en nazorg van de projecten.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Het zelfstandig opnemen en calculeren van offertes.
 • Je krijgt de mogelijkheid volledige projecten voor te bereiden, van engineering tot en met realisatie.
 • Het aansturen/begeleiden van een enthousiaste groep projectmedewerkers, zowel soft- en hardware engineering als montage.
 • Het maken van de bij een project behorende nacalculaties.
 • Het inhoudelijk, organisatorisch en financieel bewaken en managen van de voortgang van projecten.
 • Afstemming tussen de activiteiten van de verschillende afdelingen.

 

Jouw profiel:

 • Een afgeronde elektrotechnische opleiding en HBO niveau met daarnaast minimaal 5 jaren werkervaring als projectleider, bij voorkeur in de industriŽle automatisering.
 • Je bent een volwaardig gesprekspartner voor opdrachtgevers. Tevens ben je in staat de behoefte van de opdrachtgever te analyseren en hier op in te spelen.
 • Naast een pro actieve houding, ben je in staat om samen te werken en communiceren op diverse niveaus.
 • Naast een flinke portie kennis van elektrotechniek zijn goed ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden een must.
 • Je beschikt over een flexibele instelling en bent bereid om ook werkzaamheden te verrichten voor onze andere vestigingen indien jouw hulp daar gewenst is.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Duitse en/of Engelse taal is gewenst.

 

Contact

Heb je interesse in deze functie? Bel dan met Ewoud Heijman op telefoonnummer: 06-13145603 óf stuur een e-mail naar: werken@vandoren.nl.

 

Noot voor bureaus:
Aan het ongevraagd presenteren van CV's kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

solliciteer

ďEen familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Beringe, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 F 0492 - 321081 E info@vandoren.nl