vacatures

Beringe, Breda en Heteren

Van Doren Engineers speelt met 6 vestigingen in binnen- en buitenland een belangrijke rol in de continuïteit van productieprocessen van industriële bedrijven en machinebouwers. We zijn een projectgeoriënteerde organisatie met een flexibele, proactieve instelling. Een familiebedrijf met alle relevante disciplines in huis op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT. 

Van Doren Engineers groeit! Daarmee ook onze vestigingen in Breda, Beringe en Heteren. Wegens deze uitbreiding zijn wij voor deze vestigingen op zoek naar een:

Projectleider Industriële Automatisering

 

Als ervaren projectleider industriële automatisering heb je de verantwoordelijkheid over een enthousiast projectteam dat zich richt op besturingssystemen van proces- en productie-installaties. Je beheert één of enkele accounts en draagt zorg voor meerdere projecten. Voor binnen- en buitendienstmedewerkers fungeer je als aanspreekpunt voor het oplossen van technische knelpunten. Daarnaast heb je de regie over het totale proces, van aanvraag tot en met oplevering en nazorg van de projecten.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Het zelfstandig opnemen en calculeren van offertes.
 • Het volledig voorbereiden van projecten, van engineering tot en met realisatie.
 • Het aansturen/begeleiden van een enthousiaste groep projectmedewerkers, zowel in soft- en hardware-engineering als in montage.
 • Het maken van de bij een project behorende nacalculaties.
 • Het inhoudelijk, organisatorisch en financieel bewaken en managen van de voortgang van projecten.
 • Afstemming tussen de activiteiten van de verschillende afdelingen.

 

Jouw profiel:

 • Je hebt een elektrotechnische opleiding op hbo-niveau afgerond en minimaal vijf jaar werkervaring als projectleider, bij voorkeur in de industriële automatisering.
 • Je bent een volwaardig gesprekspartner voor opdrachtgevers. Tevens ben je in staat de behoefte van de opdrachtgever te analyseren en hierop in te spelen.
 • Je hebt een proactieve houding en bent in staat om samen te werken en te communiceren op diverse niveaus.
 • Naast een flinke portie kennis van elektrotechniek, beschik je over goed ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je beschikt over een flexibele instelling en bent bereid om ook werkzaamheden te verrichten voor onze andere vestigingen indien jouw hulp daar gewenst is.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Duitse en/of Engelse taal is gewenst.

 

Contact

Stuur je motivatie en cv naar werken@vandoren.nl of neem contact op met Ewoud Heijman via 06-13145603 of Bo Boeijen via 06-30993369.

 

Noot voor bureaus: aan het ongevraagd presenteren van cv’s kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend.

 

Solliciteer

“Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Beringe, Breda, Heteren, Veghel, Kleve (D), Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl