nieuws

09 april 2021

Niveausensoren en -schakelaars leveren nuttige informatie over het niveau van de aanwezige stoffen in tanks, silo’s en andere vloeistofcontainers. Vaak zijn er meerdere opties mogelijk. Het is goed om die tegen elkaar af te zetten. Een weloverwogen keuze kan verrassende voordelen opleveren.
lees verder »

02 april 2021

Fruity Line in Ochten produceert wekelijks meer dan 1 miljoen flesjes fruit- en groentesap voor de retail, groothandels, out-of-homemarkt en industrie. Deze variatie aan klanten vraagt om flexibele productieprocessen. Van Doren Engineers vertaalt als vaste partner de vragen van Fruity Line naar optimale soft- en hardware en installaties.
lees verder »

27 januari 2021

In de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie, waar veiligheid en hygiëne van essentieel belang zijn, draait het meer dan ooit om de juiste technische kennis. Reden voor Van Doren Engineers om samen met Flowfirm het bedrijf Starcker op te richten.
lees verder »

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties